BBC ontbijt Vakgarage Van der Veen

 

Iedere klant wordt door Jacob Jan van der Veen gastvrij ontvangen bij Vakgarage Van der Veen. Jacob Jan is met zijn passie voor auto’s een aantal jaren geleden gestart met dit bedrijf. Met alles voor de auto, van nieuw tot oud en ook in- en verkoop kun je hier terecht. Om Vakgarage te mogen zijn, moet je tegenwoordig uiteraard voldoen aan alle eisen die gesteld worden en dat is bij Vakgarage Van der Veen in Heerenveen goed voor elkaar.

Jacob Jan is degene die de Business Breakfast Club van harte welkom heet in zijn bedrijf. Letterlijk op de werkvloer, tussen de auto ‘s. Daar ontvangt hij ook iedere dag gastvrij zijn klanten met passie voor auto’s.

Voordat we in een aparte ruimte boven de showroom gaan ontbijten, vertelt Marc van de Ronald McDonald Hoeve nog even hoe trots hij is op datgene wat we met het organiseren van de BBC’s bereiken, namelijk het ondersteunen van het goede doel: gezinnen en groepen met een zorgintensief kind. De Hoeve gaat zich de komende tijd meer specifiek richten op jongvolwassenen die juist van de doordeweekse momenten buiten de reguliere vakanties om gebruik kunnen maken. Hier ligt duidelijk potentie om de gewenste groei te realiseren.

In de ruimte boven de showroom staat inmiddels een vers ontbijt, klaar gemaakt door WP Catering uit Oudehaske. Willy Piest heeft heerlijk verse croissants uitgestald en daar wordt volop van gesmuld.

Om 9.00 uur bedankt BBC-voorzitter Jan Swart alle gasten en ondernemers die naar dit netwerkontbijt zijn gekomen. De sfeer was uitermate gemoedelijk en er was voldoende gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen. Het was een hele leuke ervaring om zo vroeg in de ochtend bij de Vakgarage te ontbijten. Veel dank aan Jacob Jan van Vakgarage Heerenveen hiervoor!

Menu
X