BBC Ontbijt Rabobank Heerenveen – Zuidoost Friesland

Het tweede Business Breakfast club ontbijt heeft alweer plaatsgevonden op 4 december. We waren te gast bij de Rabobank in Heerenveen.

Jan Swart luidde de mooie koperen bel om 8.05 uur. Iets later dan gepland, maar dat mocht de pret niet drukken voor deze tweede keer. Of was misschien toch de lift in het Rabobankgebouw de oorzaak van 5 minuten vertraging…? Enfin, na een kort welkom waarbij we ook 5 nieuwe leden mochten verwelkomen, die ook meteen gezellig mee kwamen ontbijten, gaf Jan het woord aan de gastvrouw van deze ochtend.

Deze ontbijtsessie waren we dan ook te gast bij de Rabobank. Hier werden we hartelijk ontvangen door de nieuwe directievoorzitter bij de Rabobank, Audrey Antuma en ons stuurgroep lid Sebastiaan Weijers. Audrey is na een directiewissel bij de Rabobank in Noord-Nederland nu dan ook de directievoorzitter bij de Rabobank in Heerenveen. Hier wordt gewerkt met onder andere een specialistisch team waarmee zij als Rabobank heel Friesland bedienen.

Marc Stallinga nam het woord daarna over van Audrey. Marc gaf aan dat we nu al ontzettend blij zijn met zoveel mensen uit Heerenveen die zich door middel van deze ontbijtsessies aan het goede doel, de Ronald McDonald Hoeve, willen verbinden. Er is een nieuwe promotiefilm over de Hoeve gemaakt. Deze film laat het real life beleven van de gasten tijdens hun verblijf in De Hoeve in Beetsterzwaag echt zien. Na het zien van deze innemende film over de kinderen en hun families die genieten van een verblijf in de Hoeve beseffen we meteen weer dat we met elkaar een prachtig doel steunen met de Business Breakfast Club!

Er werd vervolgens volop gesmuld van een heerlijk ontbijtbuffet bij de Rabobank en ondertussen werd er met elkaar volop gepraat en informatie gedeeld uit de diverse branches die aanwezig waren. Graag tot ziens dan ook in het nieuwe jaar! De eerstvolgende ontbijtsessie is dinsdag 8 januari! Uiteraard hopen we dan nog meer nieuwe leden te mogen verwelkomen. Kom een keer met ons mee ontbijten en neem vrijblijvend een introduce mee. Draag de Ronald McDonald Hoeve ook een warm hart toe en meld je aan voor de volgende ontbijtsessie op dinsdag 8 januari via de site www.bbcheerenveen.nl en we zien elkaar in 2019!

Menu
X