BBC Ontbijt Bentacera Heerenveen

 

Bij Bentacera in Heerenveen zijn wij als Business Breakfast Club te gast op 5 februari en worden daar volledig verzorgd met een heerlijk ontbijt. Want verzorgen en ontzorgen, dát kunnen ze wel bij Bentacera!

Op het gebied van financiële dienstverlening weten ze bij Bentacera al jaren ondernemers te ontzorgen en verzorgen. Bennie Meijerink, werkzaam bij Bentacera, heet iedereen van harte welkom op het kantoor in Heerenveen en legt kort en helder uit wat Bentacera op financieel gebied zoal voor je kan betekenen als ondernemer. Met open vizier is de wereld vaak helderder, zo vertelt Bennie ons.

Marc laat weten dat er al jarenlang een goede relatie met Bentacera bestaat en dat zij vanaf het begin al meedoen als lid van de BBC ten bate van de Ronald McDonald Hoeve. Dit alles om de gasten daar een zo onbezorgd mogelijk verblijf te kunnen bieden. De BBC als inkomstenbron draagt daar mede aan bij. We zijn dan ook heel blij en trots op de ondernemers die zich als sponsor aansluiten!

Ook deze dinsdag is het weer tijd van 8 tot 9 uur en kan iedereen ongedwongen en gezellig de ontbijtbijeenkomst bijwonen.Dinsdag 5 maart zijn we met de BBC te gast bij de Vakgarage Van der Veen, graag tot dan!

Menu
X